БСП искат да знаят дали някой се съмнява в честността

...
БСП искат да знаят дали някой се съмнява в честността
Коментари Харесай

БСП пита кой се съмнява в честността на машинния вот

БСП желаят да знаят дали някой се съмнява в честността на машинното гласоподаване. Някой съмнява ли се, че машинното гласоподаване е най-точният метод за отчитане на резултатите на изборите, запита червенят народен представител Георги Свиленски по време на дебатите за Изборния кодекс в Народното събрание.

Искаме ли електронно гласоподаване или не желаеме, недоумява социалистът.

Пари има, 50 милиона лв. има, всички сме съгласни, че това е най-честният избор, само че не желаете да го въведете, захапа той ръководещите и уточни, че предпочитание имало от 238 национални показали, само че с гласуването машинното гласоподаване да се отсрочи, се създава самозапазване във властта.

Защо ви е боязън от очевиден, почтен и транспарантен избор, желае да знае той и попита за какво би трябвало хората да се лъжат непрекъснато.

Той прикани някой от ръководещите да кажат за какво не желаят да се вкара машиното гласоподаване.

Съпартиецът му Христо Проданов не се съгласи с Георги Свиленски и съобщи, че в случай че един български жител не съблюдава законът за него следват санкци, санкции, наказателно гонене и затвор. В същото време по думите му, в случай че на един жител от ГЕРБ не му харесва, вместо да го извършва, го трансформира.

" Не е въпросът дали желаеме или не, а въпросът е за демокрацията ", уточни той.

Социалистите считат, че ръководещите печелят изборите във всички цигански секции и по тази причина не желаят да се вкара машинното гласоподаване. Тезата съобщи социалистът Драгомир Стойнев по време на дебатите за измененията в Изборния кодекс в пленарна зала.

Той упорства за напълно машинно гласоподаване във всички секции.

Герберът Тома Биков отговори на нападките на опозицията и прикани депутаите да бъдат по-точни и умерени в изявленията си, тъй като въвеждането на машини е механически способ, а не имитация.

Тези нападки са част от вашата предизборна акция, само че когато я загубите, отново няма да разберете за какво сте ги изгубили, тъй като хората не желаят фанатаци във властта, а желаят успокоение, захапа Биков опозицията.
" Хората желаят непоклатимост и предвидимост, а не люлеене от едната страна в другата ", акцентира герберът.

Днес се разисква един закон, който е незначим, тъй като всяка година, когато има избори, ръководещите се пробват по един или различен метод да създадат един избирателен закон и в тези изборни правила да се вкарат техните стремежи и щения, уточни депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.
Ако вероятно създадем по този начин, че въведем поетапно машинното гласоподаване, всички жители би трябвало да се уверени, че гласът на жителите е опазен, акцентира депутатът.

От Движение за права и свободи поддържат демократичните изборни процеси и упорстват да се направи по този начин, че хората да отидат свободно, умерено и без боязън да гласоподават.

Аталай съобщи, че той приказва за демократизация на изборния развой, а Българска социалистическа партия му приказват за пазарлъци. " Всеки който падне в съпротива упреква ръководещите, а когато сте на власт и се опрете до рамото на Движение за права и свободи, тогава виждате, че не вършат пазарлъци, а се опитваме да оправим страната ", обърна се той към социалистите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР