БСП иска подготвянето на писмено коалиционно споразумениеПотвърждаваме отново волята си

...
БСП иска подготвянето на писмено коалиционно споразумениеПотвърждаваме отново волята си
Коментари Харесай

Нинова отрече за ротационното председателство на Народното събрание

Българска социалистическа партия желае подготвянето на документално съдружно съглашение

Потвърждаваме още веднъж волята си да има постоянно държавно управление и ще поставим всички старания, не участваме в подмолни сделки. Очакваме мандатоносителя " Продължаваме промяната " да свика лидерска среща на 4-те партии, с цел да почистим противоречивите въпроси и да надградим експертните. Това съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите ѝ са останали противоречиви въпроси след извършените договаряния.

" Да се приготви документално съдружно съглашение, с ясно написани задължения по дати и по месеци - за приходи, ток, нова Ковид вълна ", добави Корнелия Нинова.

Тя добави, че подобен план на съдружно съглашение би трябвало да мине през Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" При нас такива решения не се вземат нито от ръководителя, нито от работни групи. Сред като получим плана за съдружно съглашение, привикваме другата седмица присъствен Национален съвет, по-късно ще се разискват постове ", разясни водачът на Българска социалистическа партия.

" Нито едно от спряганите имена не дава отговор на истината. Тези имена не са обсъждани вътре в партията, ние сме партия с ред и правила. От едно писмо от партия излезе информация че 4-те партии сме 7 договорили за ротационен принцип на ръководителя на Народното събрание и аз ще съм първият. Това изрично не дава отговор на истината ", сподели още Корнелия Нинова.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/971899497005815
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР