БСП има силна социална политика в подкрепа на хората. Няма

...
БСП има силна социална политика в подкрепа на хората. Няма
Коментари Харесай

Вяра Емилова: БСП има силна социална политика в подкрепа на хората

" Българска социалистическа партия има мощна обществена политика в поддръжка на хората. Няма да оставим никой в потребност, на мрачно, на студено, без вяра и опция за прехранване. Ще подадем ръка на всеки, който се обърне към нас в идващите месеци. За Българска социалистическа партия приоритет са хората ". Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " Вяра Емилова на среща със социалистки в Троян на тематика " Силата на дамите при ръководството на рецесиите ".
В диалога се включиха ръководителят на Обединението на дамите социалистки в Българска социалистическа партия Дора Янкова, която е дълготраен кмет на Смолян и народен представител в 38-то, 42-то, 43-то и 44-то Народно заседание, Донка Михайлова, кмет на Троян, претенденти за народни представители от листата на левицата, както и доста социалистки от региона. Домакин на срещата беше Елена Ройнева, ръководител на обединяването в Троян.
Българска социалистическа партия е лява партия, която приказва с езика на хората, сподели пред присъстващите Дора Янкова, като очерта направеното от левицата в обществената сфера в съдружното управленние. Хората би трябвало да имат и усещат сигурност и Българска социалистическа партия е тази, която може да им я обезпечи, безапелационна е тя.
Донка Михайлова очерта провокациите пред общините в навечерието на идната зима и риска от липса на отопление за учебни заведения, детски градини, обществени домове в страната. Този проблем стои и би трябвало бързо решение на Народното събрание за държавна поддръжка на обществените институции, прикани кметът на Троян.
" Продължаваме да работим върху Закона за отбрана от домашното принуждение, чиято цел е да се разкрият спешни центрове във всяка област в страната, в които да могат да получават поддръжка лица, претърпели домашно принуждение. Такъв център би трябвало да проработи и за област Ловеч ", безапелационна е Вяра Емилова. Тя благодари за поддръжката, която е получила от социалистките. " Винаги съм вярвала в женската мощ, непримиримост и съпричастност. Заедно продължаваме напред с нови срещи и нови тематики, които вълнуват обществото и с които можем да оказваме помощ на хората към нас ", разяснява Емилова.

 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР