БСП има решение за несправедливостта по отношение на средствата за

...
БСП има решение за несправедливостта по отношение на средствата за
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Нека да сложим край на това порочно управление - в неделя с №56 в бюлетината

Българска социалистическа партия има решение за несправедливостта във връзка с средствата за регионите, заделяни от Столична община, нужно ни е единствено доверието на жителите, сподели Милка Христова

Нека да сложим завършек на това порочно ръководство - в неделя с №56 в интеграланта бюлетина. Това прикани водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата на социалистите за общински съветници Калоян Паргов по време на заключителното събитие от акцията преди локалния избор на 27 октомври в " Младост ". На митинга-концерт участваха ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, втората в листата на социалистите за общински съветници Милка Христова, претендентът за кмет на " Младост ", повдигнат от предприемчив комитет и подсилен от Българска социалистическа партия, арх. Стефан Стефанов, както и други претенденти за общински съветници, районни кметове и кметове на кметства от Българска социалистическа партия, а обичаният български реализатор Орлин Горанов зарадва присъстващите с най-големите си шлагери.

Калоян Паргов благодари на всички, присъединили се в акцията в последния месец, претенденти, членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, доброволци и жители на София.

" Това, което виждам у нашите съперници, е боязън, съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София. - Страх от това, което може да се случи в неделя. Страх от смяната. Страх от края на тяхното 10-годишно ръководство в София. Този боязън те го подплатяват с опити за операции, за фалшификации, за платен избор, за корпоративен избор. Ще им позволим ли да опорочат за следващ път нашия избор?! Не! Защото ние ще бдим. Ще бдим, както приканва Юлиус Фучик. За следващ път ще прикани да сложим завършек на това порочно ръководство. На 27 октомври с №56 в бюлетината! Нека не разрешаваме да ни лишават успеха, която заслужаваме всички ние, софияците, искащи смяна за една нова вероятност ".

Калоян Паргов добави, че в неделя изборът ще бъде сред статуквото и смяната и изиска доверието на жителите. " През последния месец видях, че софиянци желаят, търсят и ще създадат всичко допустимо, с цел да слагат началото на смяната с избора им на 27 октомври, сподели той. - Гласувайте с №56 за листата на Българска социалистическа партия и за районните кметове и кметове на кметства, с №87 за арх. Стефан Стефанов за кмет на " Младост " и с №75 за гражданския претендент за кмет на София, подсилен от Българска социалистическа партия, Мая Манолова. Подкрепете ни, с цел да може всичко това, за което си говорихме в акцията, че имаме решения - инфраструктурата в кварталите, чистотата на въздуха, трафика и тапите, дефицита тук-там в детските градини - да ги осъществяваме. За една по-чиста, по-зелена и просперираща София ".

Досегашният заместник-председател на СОС от Българска социалистическа партия и втора в листата на социалистите за общински съветници Милка Христова означи, че жителите от " Младост " бяха едни от първите в София, които демонстрираха храброст и неотстъпчивост и се опълчиха на модела на развиване, налаган и разрешен от ръководещите от ГЕРБ в Столична община в последните 10 години.

" Организацията на Българска социалистическа партия в " Младост " направи своя избор, като реши да поддържа кандидатурата на арх. Стефан Стефанов за кмет на региона. Това не е инцидентен избор, а премислено предоставяне на доверие на човек, който освен има предпочитание, а и съответни решения, с цел да стане нашият регион по-добро място за живеене, сподели тя. - Всичко това с дейното и директно присъединяване на жителите, живеещи в " Младост ".

Милка Христова прикани на 27 октомври хората от региона да гласоподават с номер 56 за листата с общински съветници на Българска социалистическа партия, с номер 87 за арх. Стефан Стефанов и с номер 75 за гражданския претендент за кмет на София Мая Манолова.

" В огромната борба за смяната обаче освен арх. Стефанов, само че и всички кметове на региони от Българска социалистическа партия ще имат потребност от поддръжката на общинските съветници от групата на социалистите, както и от нов столичен градоначалник, сподели тя. - През миналия мандат регион " Младост " беше осъден от Йорданка Фандъкова и от ГЕРБ поради позицията на неговите жители. Наказанието се показваше в средствата, отделени за неговото развиване от Общинския бюджет ".

Милка Христова беше безапелационна, че Българска социалистическа партия има решение за несправедливостта във връзка с средствата за регионите в София. " Решението е в децентрализацията на капиталовата стратегия на бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура, съобщи тя. - 20% да бъдат предоставени непосредствено на регионите, съгласно размера на приходите, които техните жители осъществят посредством налози и такси. А районните кметове, дружно с жителите, да вземат решение какво да бъде издигнато или ремонтирано с тези средства ".

Арх. Стефанов добави, че неговата цел е да направи от " Младост " по-хубав, по-подреден, по-уреден и по-чист регион. " Аз също пребивавам в този квартал и разгадавам, че с поддръжката и дейното присъединяване на жителите ще стартираме да променяме " Младост ", да го създадем по-добро място за живеене. Районът ни би трябвало да има културни средища, спектакъл, места за концерти, ремонтирани тротоари, задоволително паркоместа, улици без дупки, нови детски площадки... Всичко това е допустимо! Ако гласуваме с номер 87 в неделя ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР