БСП има най-ясната програма във всички сфери. За 12 години

...
БСП има най-ясната програма във всички сфери. За 12 години
Коментари Харесай

Младите, пенсионерите и хората с увреждания са приоритет в социалната политика на БСП

" Българска социалистическа партия има най-ясната стратегия във всички сфери. За 12 години ръководство на ГЕРБ достигнахме до дъното на всички ранглисти в Европейския съюз и преживяхме здравна рецесия. Благоевград е област със сериозен планински релеф - тук има доста откъснати обитаеми места и общинските лечебни заведения са изправени
пред големи тествания. Има огромен проблем с развиването на фрагменти.

Благоевград граничи с две страни и има голяма опция за съвместен търговски, стопански и културен продан. Имаме огромни условия за развиване на туризъм и прелестни условия за селско стопанство и отглеждане на животни. Няма различен път сред Банско и Гоце Делчев. Имаме потребност от сериозна инфраструктура, промени в опазването на здравето и образованието. Благоевград е на последно място по приходи. В програмата на Българска социалистическа партия е заложена регионализация на решаването на всички проблеми, тъй като всяка община има своите особености и се нуждае от развиване в разнообразни сфери ", съобщи проф. Георги Михайлов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Благоевград в " Думата е ваша " по БСТВ.

Проф. Михайлов показа мнение по отношение на някои належащи проблеми в страната: " Държавата е изоставила един от най-стратегическите клонове на леката индустрия. Хората от региона споделят с горест, че идват тонове продукции от прилежащи страни и няма работливост. Българска социалистическа партия има ясна визия по отношение на тематиката за правосъдната промяна. Тя би трябвало да бъде в полза на нацията и не би трябвало да опира до махането на 1-2-ма индивида или решение на един-два кадрови казуса. Благодарение на краткотрайния министър на правораздаването, който е член на нашата партия, бе спряна стратегия за смяна в правосъдната система, която всички юридически лица потвърдиха, че не е добре премислена. Българска социалистическа партия желае задълбочена правосъдна промяна, която да е в полза на жителите. България е в топ 5 на страните в Европа по опция за рандеман на дървесина, а нямаме опция да работим със суровината, тъй като тя се изнася от дървената мафия. "
" Социалната политика преди всичко е ориентирана към тези, които са най-раними - пенсионерите, младежите и хората с увреждания, това е политика на Българска социалистическа партия, която ще продължи и в идващото Народно заседание. Майките месеци наред стояха пред Народното събрание и се одобриха закони, които не се вкараха в деяние
Единствено Българска социалистическа партия внесе 100 законопроекта в 45-то Народно заседание и успяхме да докараме до второ гласоподаване преобразуването на пенсиите, което беше провалено от напъните на всички други политически сили. Българска социалистическа партия предлага цялостен пакет от ограничения за младите фамилии, стимулиране на раждаемостта, необлагаем най-малко, втора година майчинство ", осведоми още претендентът за народен представител.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР