БСП и председателят на Народното събрание Росен Желязков отново си

...
БСП и председателят на Народното събрание Росен Желязков отново си
Коментари Харесай

БСП към Желязков за имунитета на Борисов: Aко не може да го придвижите, ще го внесем ние

БСП и ръководителят на Народното събрание Росен Желязков още веднъж си размениха реплики за имунитета на ръководителя на ГЕРБ - Бойко Борисов.

Социалистите настояват, че заявката за освобождение от депутатски имунитет не е предадено в деловодството на Народното събрание. Росен Желязков увери, че заявката е задвижено, съобщи Бг он ер.

" Лично Свиленски се срещна със заявката и видя входящия номер. Г-н Свиленски взе досието и си играехме на „ къде с тази книжчица под мишница ". Имахте опция да се запознаете със заявката, импортирано в Народното събрание. Веднъж обещано, то работи и съответните органи могат да се задействат ", сподели Росен Желязков, ръководител на Народното събрание, ПГ на ГЕРБ-СДС.

" Бях тръгнал към делводството с таз книжчица под мишница. Имунитетът на Борисов не е качен на страницата на Народното събрание, лежи на вашето бюро. Ако не го заведете в деловодството, Вие превръщате Борисов във Ваш пленник и може да го активирате, когато Ви е комфортно ", посочи Георги Свиленски, ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

" Дадох ви опция самостоятелно да се запознаете със заявката, предоставих ви по-висока степен на фамилиарност. Превръщате тази тематика в спектакъл. Аз излизам от тази гротеска ", отвърна Росен Желязков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР