БСП и Корнелия Нинова спретнаха поредна хибридна атака срещу Украйна,

...
БСП и Корнелия Нинова спретнаха поредна хибридна атака срещу Украйна,
Коментари Харесай

БСП се прави на жертва - иска ДАНС да разследва защо руски агенти за влияние попадат в сайта Миротворец

БСП и Корнелия Нинова спретнаха поредна хибридна офанзива против Украйна, атакувайки неправителствени уеб страницата „ Миротворец “, който съвсем 10 години разкрива и осветява сътрудници на съветско въздействие, пропагандисти и военнопрестъпници, които работят против законите на Украйна и ползите на украински народ.

Преди дни стана ясно, че в черния лист на уеб страницата е попаднала и журналистката Диляна Гайтанджиева, а през днешния ден бе осветено и името на някогашния външен министър и сегашен народен представител от Българска социалистическа партия

Вероятно това е поводътБСП да внесе сигнал до ДАНС и чака позиция на страната по отношение на оповестените имена на българи в уеб страницата " Миротворец “. Това съобщи водачът на парламентарната група на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка появилите се имена на български публицисти, политици и публични дейци в уеб страницата " Миротворец “.

" С какво тъкмо тези хора заплашват сигурността на Украйна? Информацията, която е качена там, е цялостна с персонални данни. Някои от хората, които са в листата споделиха неща, които ние не знаем за себе си, само че правилни “, съобщи Нинова, представена от " Фокус ".

" Информацията на уеб страницата била употребява за научноизследователски, креативен и журналистически цели. Научноизследователска цел било да призоваваш да бъдат убивани хората, където и да ги намерите по света. Творчество било да призоваваш за гибел. Сайтът, изпълнявал своята активност във връзка със законодателството на Украйна. В кое обикновено законодателство се качват описи на хора с персонални данни и се популяризира информация да бъдат убивани “, попита още водачът на Българска социалистическа партия.

Според нея България не заслужава такова отношение по отношение на украинската страна след предоставената военнотехническа помощ и приютяването на бежанци, бягащи от войната.

Кристиан Вигенин, който е в листата, съобщи, че не се тормози за живота си. Той обаче също чака реакция на българските институции.

" Едва през вчерашния ден вечерта на съвещание на комисията по външна политика стартира полемика, която се изрази в това, че другата седмица ще бъде поканена госпожа Габриел и може би представители на службите. Това, за което настояваме, българските жители, които са в този лист, е да бъдат извадени. Очакваме реакция на българските служби и да дадат повече информация дали тези хора са застрашени и дали са нужни ограничения за тяхната отбрана ", сподели заместник-председателят на Народното събрание.

Българска социалистическа партия вместо да основава напрежение със сигнали до ДАНС и предложение за парламентарна декларация против „ Миротворец “, е по-добре да преразгледа държанието си по отношение на жертвата Украйна и агресора Русия. От анексирането на Крим до през днешния ден партията и водачите й неотменно застават на страната на агресора, представяйки жертвата Украйна като провинен за войната, убийствата, насилията и разрушенията. Многократно деятели на Българска социалистическа партия и свързани с нея публицисти и анализатори са уличавани в дейности против поддръжката и сигурността на Украйна. Доказателство за това е й фактът, че евродепутатите на Българска социалистическа партия саботират всички опити на Екологичен потенциал да наложи наказания или да търси отговорност от агресора Русия.

А ДАНС и Народното събрание вместо да се занимават с измислените сигнали на Българска социалистическа партия е по-добре да проверяват и предотвратят активността на съветските сътрудници за въздействие у нас.В черния лист на „ Миротворец “ към този момент са имената Велина Христова, Велислава Дърева, Елена Йончева, Христо Георгиев, Румен Петков, Валентин Вацев, Ваня Добрева, Волен Сидеров, проф. Иво Христов и др.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР