БСП и ИТН окупираха трибуната в Парламента с искане Министерският

...
БСП и ИТН окупираха трибуната в Парламента с искане Министерският
Коментари Харесай

БСП и ИТН окупираха трибуната в Парламента

Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ окупираха трибуната в Парламента с искане Министерският съвет да забави с месец изпращането на териториалните проекти за обективен преход.

Извънредна обстановка в Народното събрание

Цял ден тематиката предизвикваше разнообразни кавги сред ръководещите и опозицията. Имаше и нови совалки. Бойко Борисов, Делян Пеевски и Асен Василев организираха изключителна среща. На нея се очакваше да очертаят общи стъпки за бъдещи дейности, съобщи NOVA.

Както Safenews писа,за пръв път ще се случи с решение на Народното събрание да се отсрочи приемането на бюджета. Българска социалистическа партия е срещу да се удължава периода за внасянето му.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Очаква се да се одобри решение, с което да се дадат спомагателни 15 дни за внасяне от страна на финансовото министерство за бюджета за следващата година.

Срокът, очакван в закона, в този момент е края на октомври. Така с отлагането срокът ще стане средата на ноември.

Има извънредно огромни другия сред ръководещите по връзки на бюджета, тяхното разпределение на порции към този момент става доста нездравословно за страната, сподели Нинова.

Депутатът от “Има подобен народ ” Ивайло Вълчев разяснява концепцията на съпредседателя на Демократична България Атанас Атанасов за обединение на ДАР и военното разузнаване.

“Такова обединение на службите би провокирало най-малкото институционално стеснение освен в България, а и отвън нея ”, уточни той.

Още вести четете в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР