БСП и ДПС ще внесат вот на недоверие към правителството

...
БСП и ДПС ще внесат вот на недоверие към правителството
Коментари Харесай

БСП и ДПС обявиха кога внасят вота на недоверие

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще внесат избор на съмнение към държавното управление на 17 януари 2018 година Това оповестиха след втория кръг от срещи сред двете парламентарни групи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила.

Темата на вота ще бъде обвързвана с корупцията. От двете обединения ще образуват работен екип, който да приготви претекстовете за вота с съответни случаи на корупция в разнообразни сфери.

Тема корупция. В момента екипите ще извадят съответните случаи. На 10 януари би трябвало да сме подготвени. Това е първата сряда след ваканцията с претекстовете, на 17 внасяме в деловодството. Няма вид вотът да е за цялостна политика. Когато работният екип направи съответните случаи, тъй като няма да си приказваме ей по този начин, просто за корупция. Ще имате доста съответни случаи. Случаи, които до момента не сме разгласявали, съобщи Корнелия Нинова.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ означи, че избор ще има и на днешната среща са прецизирали тайминга. Темата е обвързвана с корупцията, само че защото корупция има във всички секторни политики, работната група като седне да написа претекстовете, ще се конкретизира, уточни той. Много огромна е тематиката, малко е времето, разяснява Карадайъ.

Попитан по какъв начин ще се схване от европейските ни сътрудници избор на съмнение при започване на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, ръководителят на Движение за права и свободи отговори: "Много позитивно ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР