БСП и ДПС подготвят заедно следващо управление, ще атакуват управляващите

...
БСП и ДПС подготвят заедно следващо управление, ще атакуват управляващите
Коментари Харесай

Борисов разкри плана на БСП-ДПС: Пришиват ни Пеевски, пускат фалшиви новини

БСП и Движение за права и свободи приготвят дружно последващо ръководство, ще нападат ръководещите с тезата, че са пресирани и ще се опитат да " пришият " на ГЕРБ Делян Пеевск. Тази теза развива министър председателят Бойко Борисов на съвещанието на министрите през днешния ден, излиза наяве от част от стенограмата, оповестена в уеб страницата на държавното управление.

Борисов декларира, че е бил предизвестен за тази " опорна точка ", а в изявлението си няколко пъти повтаря, че сега целеустремено се популяризират подправени вести.

" Това е една опорна точка, която преди десетина дни пристигнаха да ми я кажат, аз се изсмях, не имах вяра. Атаката ще бъде, че Движение за права и свободи и всички останали надали не се пресират от нас, тъй като са чисти, положителни, и по този начин дружно с Българска социалистическа партия да приготвят последващо ръководство. А на нас да ни пришият Пеевски ", декларира Борисов.

Премиерът приказва за " Цанков камък " и за аргументите ГЕРБ наново да алармира прокуратурата - " че оборудване за 1 милиарда лв. не работи ". За това би трябвало да има отговорен, е мнението на министър-председателя, който разяснява и други огромни планове като автомагистралите " Люлин " и " Струма ", Северната скоростна дъга и ремонта на " Цариградско шосе " в София, провалени съгласно него по времето на Тройната коалиция.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР