БСП е за“ това, че големи инфраструктурни, национални обекти, летища,

...
БСП е за“ това, че големи инфраструктурни, национални обекти, летища,
Коментари Харесай

Свиленски за взимането на пристанище „Росенец“ от „Лукойл“: Ще подкрепим това решение

„ Българска социалистическа партия е „ за “ това, че огромни инфраструктурни, национални обекти, летища, плажове, естествени благосъстояния не би трябвало да бъдат давани на концесия и ще подкрепим това решение. Ще подкрепим това решение, само че в този подтекст, а не в нелепостите, които приказват – поддръжка на войната “, сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “ във връзка предлагането страната да вземе  пристанище „ Росенец “ от „ Лукойл “.

Бойко Борисов и Делян Пеевски прецизираха, че концепцията е разисквана през вчерашния ден и е обща

„ Стана ясно кой ръководи страната – ген. Атанасов, Кирил Петков, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Да не описват повече, че нямало коалиция, казусът е, че не могат да се схванат. Концесията е дадена от Борисов през 2011 година за 35 години, той тогава харизал българското пристанище, в този момент да не се прави на огромен бранител на българските ползи “, добави Свиленски.

Депутатът сподели, че Българска социалистическа партия ще излъчи собствен претендент за локалните избори през есента. 

„ Човек, който предава родителите си ще съобщи родината си “, сподели той по отношение на претендента за кмет на София Васил Терзиев

„ В средата на август завършват номинациите. Предполагам, че при започване на септември ще издигнем нашия претендент за кмет и ще е много по-разпознаваем, първокласен и избираем от до момента спряганите кандидатури “, разясни той.

Георги Свиленски призова депутатите да мислят повече за националните хрумвания. По думите му в Народното събрание се занимават с това по какъв начин да изпразнят страната и армията от наличие, а хората от другата страна стачкуват и няма кой да ги чуе.

Не желаеме да участваме в един авансово избран мач, разгласи Корнелия Нинова

„ Цялата държавна администрация е изоставена, не ги интересува кои хора работят за страната, цели структури са изоставени. 300 милиона лева са им настояванията. Нашите претенции, консолидирани с тези 300 милиона, с пенсии, детски, безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години, са 1,8 милиарда лева Ясно сме показали от къде да бъдат добавени – 100 млн. лева повече събираемост на Данък добавена стойност, 700 млн. лева понижаване от финансови разноски и 1,2 милиарда лева увеличение на недостига, което е единствено 0,6% “, разяснява Свиленски. 

Той сподели, че Българска социалистическа партия не оглавява нито една от комисиите в Народното събрание, тъй като те са били разпределени.

Всички европейски страни и Съединени американски щати афишират какво ще дават като военна помощ, уточни Нинова

„ Никога до момента в парламентаризма не е било по този начин – ръководещите да си разпределят сами комисиите без никакъв разговор, диалози и опити за връзка. Те се бяха разбрали – ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ. Пред всеки имаше листче кой за коя комисия да предложи ръководител “, уточни Георги Свиленски.

Какво още сподели той - вижте във видеото. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР