БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия

...
БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Корнелия Нинова живее в собствен свят

" Българска социалистическа партия е в идейна обърканост и в организационна злополука. Корнелия Нинова живее в неин си свят, тя си е самодостатъчна ".

Това съобщи пред бТВ кметът на Перник Станислав Владимиров. На няколко пъти през последните дни той бе подложен на критика остро от партията си поради желанието му да закрие културни институти в града и да усили такса боклук в селата. Владимиров твърди, че парите за просвета в града се харчат без да има действителен артикул и отиват най-вече за заплати. Кметът съобщи, че локалният спектакъл не е имал режисура от 2016 година Според него промените би трябвало да обиден и оркестрите в града. Владимиров твърди, че ще се редуцират щатни бройки, само че финансирането на културни действия действително ще се усили. Плановете му провокираха реакция от управлението на Българска социалистическа партия - оттова обявиха, че е неприемливо закриването на културни институции.

В отговор Владимиров съобщи, че Нинова се пробва да печели евтини политически дивиденти.

" Очертава се една наклонност, че хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва. Тръгна офанзива към президента Румен Радев, след това към мен – през нашата телевизия (партийната БСТВ б.р.). Очертава се замяна на вота на гласоподавателите ", съобщи Владимиров. Той изясни, че никой от ръковдството на партията не е търсил контакт с него.

Владимиров е на поста от края на 2019 година Още в първите дни от мандата му кметът вкара воден режим поради съвсем празни язовир " Студена ". След това на няколко пъти Владимиров показва непосредственост с премиера Бойко Борисов. Министър-председателят бе на няколко визити в града. Бяха отпуснати пари за незабавно изграждане на довеждащ тръбопровод от София, както и за замяна на старите тръби от градската ВиК-мрежа. При едно от визитите, возейки се в премиерската джипка, Владимиров сподели кръстовище, където би трябвало да се направи кръгово. Парите за плана бяха неотдавна отпуснати от министерския съвет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР