БСП е против начина и против самото изгонване на руските

...
БСП е против начина и против самото изгонване на руските
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: Близо 22 млрд. лв. са отделени изцяло за социална политика в бюджета

" Българска социалистическа партия е срещу метода и срещу самото изпъждане на съветските дипломати. От информацията, която беше изнесена от ДАНС, няма изясненост защо тъкмо те биват гонени. "

Това съобщи секретарят на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на левицата Вяра Емилова в ефира на радио " Фокус ".

Тя акцентира, че когато се взема такова значимо решение, то би трябвало да бъде синхронизирано и в съгласие с съдружните сътрудници и със съответните органи, тъй като то дава огромно отражение върху дипломатическите и икономическите връзки на България с Русия. " Както разбрахме, отчети са били изпращани до някои институции, до други - не. Президентът е бил осведомен за това, само че Министерски съвет е нямал информация, че такива дейности ще бъдат подхванати ", обърна внимание Емилова.
По нейните думи решението на Българска социалистическа партия, че няма да поддържа държавно управление отпред с Кирил Петков остава.

" Във вчерашния ден се одобри и актуализацията на бюджета. Като социалисти сме доста горди, тъй като близо 22 милиарда ще бъдат отделени напълно за обществена политика. Това е една борба, която Българска социалистическа партия води от доста време ", сподели още Вяра Емилова.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР