БСП е последователна в подкрепата си за смесено гласуване -

...
БСП е последователна в подкрепата си за смесено гласуване -
Коментари Харесай

БСП е последователна в подкрепата си за смесено гласуване, изтъкна Георги Свиленски

БСП е поредна в поддръжката си за смесено гласоподаване - с хартиена бюлетина и с машини. Трябва да има опция българските жители да гласоподават. Това сподели в студиото на " Панорама " заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски.

Той акцентира, че социалистите " са внесли две или три оферти за въвеждане и на хартиената бюлетина и премахването на тъмните стаички ".

" Параваните на машините, фотосите на по какъв начин се гласоподава - това предложи Българска социалистическа партия. Колегите от Политическа партия и Демократична България предложиха над 200 промени, с цел да бъде блокиран процесът и да не бъде признат ", продължи Свиленски и добави, че е сюрпризиран от " нервността, която се получава тези няколко дни, от страха от това, че ще има хартиена бюлетина ".

На въпрос за консултациите сред президента и Българска социалистическа партия той съобщи, че президентът Радев води поредна политика " да бъде понижен изборният резултат на социалистическата партия, да бъде атакувано държавното управление преднамерено от министрите, назначени от него ".

" И завършекът на тази офанзива беше в тези съвещания ", означи Свиленски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР