БСП е последователна в подкрепата си за смесено гласуване -

...
БСП е последователна в подкрепата си за смесено гласуване -
Коментари Харесай

Свиленски: БСП е последователна в подкрепата си за смесено гласуване

БСП е поредна в поддръжката си за смесено гласоподаване - с хартиена бюлетина и с машини. Трябва да има опция българските жители да гласоподават. Това сподели в студиото на “Панорама " заместник-председателят на ПГ на “БСП за България " Георги Свиленски.

Той акцентира, че социалистите “са внесли две или три оферти за въвеждане и на хартиената бюлетина и премахването на тъмните стаички ".

“Параваните на машините, фотосите на по какъв начин се гласоподава - това предложи Българска социалистическа партия. Колегите от Политическа партия и Демократична България предложиха над 200 промени, с цел да бъде блокиран процесът и да не бъде признат ", продължи Свиленски и добави, че е сюрпризиран от “истерията, която се получава тези няколко дни, от страха от това, че ще има хартиена бюлетина ".

На въпрос за консултациите сред президента и Българска социалистическа партия той съобщи, че президентът Радев води поредна политика “да бъде понижен изборният резултат на социалистическата партия, да бъде атакувано държавното управление преднамерено от министрите, назначени от него ".

“И завършекът на тази офанзива беше в тези съвещания ", означи Свиленски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР