БСП е първата партия с готови листи за парламентарните избори

...
БСП е първата партия с готови листи за парламентарните избори
Коментари Харесай

Месец и половина преди изборите БСП е единствената партия с програма за управление 

Българска социалистическа партия е първата партия с подготвени листи за парламентарните избори на 4 април, откакто регионалните препоръки на партията подредиха имената с претендентите за народни представители в 31-те изборни региони на страната. Корнелия Нинова към този момент събра на Позитано 20 водачите на листи и разиска с тях платформата за изборите на Българска социалистическа партия, визуализацията на акцията и организацията на изборния ден.

Освен че има подготвени листи за народни представители и предизборна платформа, Българска социалистическа партия има и действителен проект за ръководство на България. Още преди две години с „ Визия за България " на хората беше обяснено по какъв начин левицата счита да ръководи страната, какво желае да промени в ръководството и какви са целите й. Лидерът на Българска социалистическа партия нееднократно е подчертавала, че е нужен повсеместен проект за ръководство, който не е с небосвод до изборите, а стратегически план за ръководство за години наред от няколко държавни управления. Основната рецензия към настоящия държавния проект е, че той не предлага промени, няма стратегическа визия, а планове на парче, останали от предходни оперативни стратегии. Няма гаранции за прекъсване на течовете на европейски пари, което крие опасности тези пари от Европейски Съюз да не бъдат отпуснати.

С борбата за прочистването на Българска социалистическа партия Нинова даде образец за това по какъв начин партията счита да ръководи и страната - като покаже, че е в положение да подреди България по този начин, че да се завърши с модела на корупция и тирания.

Алтернативният проект за възобновяване, предлаган от Българска социалистическа партия, има упоритостта да стигне до всеки български жител. Това проличава и от стъпките, които Българска социалистическа партия счита да предприеме след спечелването на изборите - фамилно подоходно облагане с понижаване на налога на работещи родители, преизчисляване на всички пенсии, въвеждане на прогресивно подоходно облагане на физическите лица, безвъзмездни детски градини и учебници. Левицата предлага и една друга визия за ръководство в стопанската система - с по-сериозна роля на страната, с вложения в основни браншове.

„ Направихме мощни екипи по места и тръгваме мощно и положително към идните избори ", съобщи Нинова след срещата в централата на партията. И открои обстоятелството, че водачите на листи на Българска социалистическа партия са публично известни експерти в тези области, в които страната би трябвало да преодолее рецесията - стопанска система, обществена политика, опазване на здравето, правна промяна. Затова в листите има адвокати, икономисти, лекари, експерти в региона на обществената политика.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР