БСП е партия на протеста, не по-малко от другите.. Истината

...
БСП е партия на протеста, не по-малко от другите.. Истината
Коментари Харесай

Крум Зарков: Вярвам, че БСП ще повиши резултата си на нови избори

" Българска социалистическа партия е партия на митинга, не по-малко от другите.. Истината е, че този парламент загуби шансове да просъществува и да сътвори болшинство, точно в деня в който другите партии взеха решение да пришият към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това пришиване не взема поради напъните, които положихме през последните четири години и това докара до невъзможност за основаването на една необятна коалиция без Движение за права и свободи и ГЕРБ. " Това сподели в изявление за Нова телевизия , член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.
Той добави, че Българска социалистическа партия се е обърнала доброжелателно, изключително към " ИТН ", която фактически имаше реалистична опция да образува такава коалиция, без да претендираме за постове и министерски места. Това беше отхвърлено, а и другите партии побързаха да отхвърлят тази опция. "
 Крум Зарков: Заявката за поддръжка на държавно управление на Слави Трифонов е непремерена Крум Зарков: Заявката за поддръжка на държавно управление на Слави Трифонов е непремерена
„ Заявката за поддръжка за държавно управление на Слави Трифонов е непремерена. Трябва да запазим достолепие, като заявим политическите т...
" Отиваме на нови избори и колкото по-голям резултат резултат реализира Българска социалистическа партия, толкоз по-голям късмет има да излезем от политическата рецесия. При всички случаи ще бъдем в нова обстановка. Резултатът не може да е тъкмо същия. Аз имам вяра, че Българска социалистическа партия ще увеличи резултатите си. ", сподели още Зарков и добави, че " не би трябвало още веднъж да се вкарваме в този капан, в който всеки плюе другия. Не би трябвало да изгориш всички мостове. Не е нужно да плеснем с ръце и да вършим някакви обединения. "
Според него е нужно " всяка партия партия да припознае законния интерес на гласоподавателите на другата партия. Има едно изискване - то е без ГЕРБ - това е изискването, което е базата на тези хора, които бяхме за смяната и чийто глас беше: " Българска социалистическа партия вътре в Народното събрание. "
По думите му не трябва възрастните да бъдат подценявани при машинното гласоподаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР