БСП е натрупала опит в битките през последните 5 години

...
БСП е натрупала опит в битките през последните 5 години
Коментари Харесай

Нинова: Трябва да се справим с трите кризи и да не допуснем четвърта

БСП е натрупала опит в борбите през последните 5 години против задкулисието и моделът на ръководство, сподели Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

„ Нека бъде един сполучлив, рационален и с най-хубави решения за хората с 4-годишен мандат парламент. Влизаме в него с три целта.
Истинската смяна на настоящия модел на ръководство, държавността, правова страна, правдивост, независимост, мир;Превеждане на страната и народа през рецесиите с грижа за хората;Активна проевропейска политика на равноправни сътрудници с другите страни членки на Европейски Съюз, с ускорено приемане на Плана за устойчивост;
Преди 5 години ние назовахме настоящия модел на ръководство – паралелната страна на задкулисието и народ, пленен от свои. Започнахме своята борба, бяхме сами и не беше елементарно. Посочихме най-големите си врагове, те не бяха ГЕРБ, а страхът, апатията и отчаянието, че нищо не може да се промени. Хиляди хора излязоха преди година на площада, с цел да трансформират този модел и ние през днешния ден разбираме нашата задача”, сподели водачът на Българска социалистическа партия. Тя съобщи, че би трябвало да се образува устойчиво болшинство, което да пребори три рецесии - здравна, икономическо-енергийна и обществена, като не се допусне четвърта – политическа.

„ В невиждана обстановка сме. Има направен бюджет от длъжностен кабинет, както и подобен на очертаващо се ново болшинство. Има неспособност да се одобри нито едното, нито другото.

Няма по какъв начин да допуснем всички ни уговорките в предизборната акция, да останат празни думи. Нашите обещания са облечени с цифри и те отразяват политики. Трябва оптимално бързо да си свършим работата, а хората да схванат, че страната стои зад тях и ще поставим старания за постоянно държавно управление с грижа за хората”, сподели Нинова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР