„БСП е на дъното, по-нисък резултат не си спомням. Въпреки

...
„БСП е на дъното, по-нисък резултат не си спомням. Въпреки
Коментари Харесай

Овчаров: Сега е моментът за смяна на ръководството на БСП

„ Българска социалистическа партия е на дъното, по-нисък резултат не си припомням. Въпреки това, се оказа, че Българска социалистическа партия е основен фактор в това формирование, което през днешния ден към този момент видяхме в приключен тип. Мисля си, че ще има основна роля в това управление”.

Това съобщи някогашният водач на БСП-София и някогашен министър Румен Овчаров по Нова ТВ.

„ Когато една партия е във властта, промяната на водачът й е извънредно сложна и тежка. Това би трябвало да стане принудително. Ако Нинова каже „ да”, аз си мисля, че няма кой да я смъкна. От друга страна си мисля, че тя е прекомерно интелигентна и „ изяде прекомерно доста жаби”, с цел да си го предизвиква още веднъж. Тя няма какво да завоюва от година в управлението на партията”, съобщи Овчаров и изрази мнение, че в този момент е моментът за избор на ново управление, което да стабилизира Българска социалистическа партия.

Той изрази мнение, че в случай че от „ Има подобен народ” не са разчитали толкоз на високомерието и нахалството си, на българските жители са щели да бъдат спестени доста страсти. „ На последните договаряния високомерието им още веднъж се демонстрираше, въпреки този път не пред камерите и не по този начин безочливо. Слава Богу, че въпреки всичко съумяха да го усмирят и най-после имаме резултат”, уточни Овчаров.

„ Имаше проблеми, те бяха създавани от един кръг хора към Радев, които бяха вътрешна съпротива в Българска социалистическа партия и се навъртяха към него. Не мисля, че би трябвало да упрекваме и да търсим отговорност от президента”, сподели още социалистът.

Според него политическата сцена се преобразява и влизат нови герои. „ Няма ги към този момент монолозите, очевидно ще има нови спектакли. Харесването е страст, а в политиката тя е нездравословна ", добави Овчаров.

Бившият министър не скри, че с Корнелия Нинова са в близки връзки. Той е безапелационен, че тя ще се оправи с поверените й постове.

" Корнелия има една специфичност на характера, която от време на време й носи тежки проблеми. Когато поеме в една посока, доста мъчно може да бъде спряна. Това съгласно мен е и добре, тъй като можеш да предвиждаш какво ще се случи оттук насетне. Подкрепям Нинова, тъй като тя дефинира една политика. Дойде на власт в Българска социалистическа партия с една избрана политика и точно тя беше и тази, с която Радев излезе на площада. Тези прокоби за изгубването на Българска социалистическа партия сме ги слушали доста. Българска социалистическа партия не може да изчезне ", безапелационен беше Овчаров.

Според него Кирил Добрев би трябвало да си подвие опашката и да се скрие в ъгъла. Овчаров напомни, че сътрудника му в партията е изгубил изборите за ръководител. По негово мнение хора като Кирил Добрев са провалили и Българска социалистическа партия на изборите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР