БСП е жив труп, Цветан Цветанов никога не е бил

...
БСП е жив труп, Цветан Цветанов никога не е бил
Коментари Харесай

БСП е жив труп, а ДПС се позиционира като компетентна управляваща партия

Българска социалистическа партия е жив мъртвец, Цветан Цветанов в никакъв случай не е бил " втори център в ГЕРБ ", ръководещата коалиция не ръководи, а през идващите месеци Движение за права и свободи ще се нарежда като " способена ръководеща партия ".

Това са изводите, които политолога Евгений Дайнов е направил в изявление за " Фокус " във връзка резултатите от изборите. По думите му в ГЕРБ се построява " фетиш към личността на Бойко Борисов ", който е открил тирания. Затова и всичко зависело от премиера и щяло да се разпадне без него.

" Някой деспот в миналото успявал ли е да уреди правоприемник? Изключително редки са тези, в Северна Корея да вземем за пример, само че там учредиха династия, то се предава по завещание в фамилията. Когато направиш властническа власт, когато установиш тирания, хайде на Бойко Борисов е относително мека, само че и тя е тирания, незабавно излиза извънредно противен проблем – всичко зависи от теб, само че дотолкоз зависи от теб, че когато престане да те има всичко ще се разпадне на секундата ", сподели той.

Това бил и казусът, който всички диктатори имат, само че " нито един не го планува, само че най-после се натъкват на него " - не може да има обикновено спокойно предаване на властта, а и доста мъчно може да има " обикновено овластен втори човек, откакто всичко зависи от първия ".

" Може да има единствено един Бойко Борисов "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР