БСП е единствената партия, която се опитва да прокарва социална

...
БСП е единствената партия, която се опитва да прокарва социална
Коментари Харесай

Вяра Емилова: 12 години се борим срещу ГЕРБ, няма как да бъдем рамо до рамо с тях

" Българска социалистическа партия е единствената партия, която се пробва да прокарва обществена политика, и успяхме да го създадем в предходните 7 месеца. На 80% реализирахме социално-икономическите ограничения, които бяхме заложили ", съобщи секретарят на ИБ на Българска социалистическа партия Вяра Емилова в радио ефир.
" Нашите съответни решения са, че в никакъв случай няма да участваме в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Може би тези, които желаят да седнат на председателското кресло в Българска социалистическа партия, се пробват да създадат някаква такава колаборация ", коментира  Емилова.
Тя бе безапелационна, че левицата няма да прескочи решението, взето на конгреса, да не се коалира с ГЕРБ. " 12 години се борим против ГЕРБ, няма по какъв начин в този момент да бъдем един до друг с тях. Не мисля, че Борисов ще осъществя " изкушаващите оферти ", които прави в този момент. Целта му е само и единствено властта ", уточни Емилова.
Тя разясни, че в случай че се стигне до връчване на втория мандат на " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия е склонна да договаря, само че единствено и само по главните политики и по програмата на Българска социалистическа партия.
" Надявам се да не вървим към нови избори. Сега отговорността да се сформира държавно управление е на ГЕРБ. Всеки един избор коства на страната от 80 до 100 милиона лв.. Това са ужасно доста средства от джоба на данъкоплатците, които могат да бъдат давани за обществена политика, за младежите в България. Най-важното сега е да няма енергийна рецесия и хората да не останат на студено и гладни през зимата ", безапелационна е Емилова.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР