“БСП е единствената партия, която се опитва да прокарва социална

...
“БСП е единствената партия, която се опитва да прокарва социална
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: 12 години се борим срещу ГЕРБ, няма как сега да бъдем рамо до рамо с тях

“БСП е единствената партия, която се пробва да прокарва обществена политика и както знаете, ние успяхме да го създадем в предходните 7 месеца. На 80% реализирахме социално-икономическите ограничения, които бяхме заложили.
Нашите съответни решения са никога коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Може би тези, които желаят да седнат на председателското кресло в Българска социалистическа партия, се пробват да създадат някаква такава колаборация. ”

Това съобщи секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Вяра Емилова по радио “Фокус “.

Тя бе безапелационна, че левицата няма да прескочи решението, взето на Конгреса - да не се коалира с ГЕРБ. “12 години се борим против ГЕРБ, няма по какъв начин в този момент да бъдем един до друг с тях. Не мисля, че “изкушаващите оферти “, които Борисов в този момент прави, ще ги осъществя. Целта му е само и единствено властта. ”, уточни Емилова.

Вяра Емилова разясни, че в случай че се стигне до връчване на втория мандат на “Продължаваме смяната “, Българска социалистическа партия е склонна да договаря, само че единствено и само по главните политики и по програмата на Българска социалистическа партия.
“Надявам се да не вървим към нови избори, в този момент отговорността да се сформира държавно управление е на ГЕРБ. Всеки едни избори костват на страната от 80 до 100 милиона лв.. Това са страшна доста средства от джоба на българските данъкоплатци, които могат да бъдат давани за обществена политика, за младежите в България.
Най-важното сега е да няма енергийна рецесия и хората да не останат на студено, и да не останат гладни през зимата ”, съобщи Емилова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР