„БСП днес разбраха това, което говорим от 1 месец. Дълго

...
„БСП днес разбраха това, което говорим от 1 месец. Дълго
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Радвам се, че БСП постъпват правилно, Петков не става за човек с власт

„ Българска социалистическа партия през днешния ден схванаха това, което приказваме от 1 месец. Дълго време си затваряха очите за Кирил Петков. Но веселя се, че Българска социалистическа партия постъпват правилно”. Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Повод за коментара му стана позицията на левицата да стопират договарянията с Политическа партия и нежеланието им Кирил Петков още веднъж да бъде повдигнат за министър председател. Иванов сподели, че не е виждал информацията от ДАНС за съществуването на съветски шпиони, само че е чувал за нея.

„ Кирил Петков не става за министър председател. Той не става за човек с власт. Той сподели, че може да има държавно управление, в случай че Кирил Петков и Асен Василев не са в него.

„ Когато има диалогичност и хора, които се надяваме да не участват повече в политическия живот, има шансове за всичко в името на това БГ общество да е спокойно”, сподели Станислав Балабанов. „ Моят коментар за протичащото се в последните минути е къс: Ние нали ви казахме?”, сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР