БСП да се фокусира върху проблемите на хората, а не

...
БСП да се фокусира върху проблемите на хората, а не
Коментари Харесай

Крум Дончев: БСП да се фокусира върху проблемите на хората, а не върху себе си

БСП да се концентрира върху проблемите на хората, а не върху себе си.

Това разяснява малко преди конгреса на столетницата членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Крум Дончев.

Българска социалистическа партия е в ръководството на страната и това е явен знак, че главният фокус би трябвало да бъде ориентиран към разрешаването на проблемите на българите, а не да се занимава с вътрешнопартийни избори, уточни той. 

По неговите думи точно в този момент е моментът, в който социалистите би трябвало да покажат, че имат волята и капацитета да се борят против оня неолиберален модел на ръководство, който ни заличаваше като нация, и който докара страната до голямо обществено разделяне през последните 10 и повече години.

Дончев акцентира, че Българска социалистическа партия има голям експертен капацитет, което освен я прави заслужен съдружен сътрудник, само че и сътрудник имащ умеенето и гъвкавостта да приема всяко по-добро предложение.

" Най-голямата полезност на Българска социалистическа партия са членовете ѝ, а тяхното мнение е закон. Председателят Нинова е определена в директен избор от всички членове на партията и би трябвало да довърши мандата си. Всяко друго мнение от това, обществено посочено, е пряк удар по всеки социалист.

Политиката и спортът са доста близки като стратегическа режисура, тъй като и в двата случая става въпрос за тим, който би трябвало да е единен в името на една идея, а не да употребява метода на индивидуализма или по този начин нареченото сочене с пръст. Соченето с пръст към една персона е пагубно за цялата партия и нейните симпатизанти. Победите и загубите би трябвало да са обект на групова отговорност, като надлежно и двете би трябвало да бъдат оценени точно и старателно, с цел да може постоянно да се върви в посока на в допълнение рационализиране ", безапелационен бе Дончев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР