БСП да не не злоупотребяват с Елена Йончева, накрая ще

...
БСП да не не злоупотребяват с Елена Йончева, накрая ще
Коментари Харесай

Валери Симеонов, НФСБ: БСП да не не злоупотребяват с Елена Йончева, накрая ще я пратят в затвора

БСП да не не злоупотребяват с Елена Йончева, най-после ще я пратят в пандиза. Това сподели водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов в декларация от името на група, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. По думите му всички приблизително интелигентни хора считат, че Българска социалистическа партия са хванали един човек, който неособено схваща какво прави, визирайки представителя на Българска социалистическа партия Елена Йончева.

``
реклама

„ Повод за нашата декларация е много грозното изказване на ръководителя на Българска социалистическа партия, поднесено като някаква форма на декларация. Повече от ясно е, че е написана тази заран. Изпълнена е с клюки, с квалификации, с пътеписни лозунги вид „ Дружество за професни познания Георги Кирков “ от преди 1989 година Това равнище е унизително и цапа българския парламент “, сподели още Симеонов. „ Вчера страната била разтърсена от абсурда. Какъв скандал, какво разстърсване? Вие в действителност ли живеете в действителния свят или във вашата паралелна страна?

Къде виждате подобен скандал? Още през вчерашния ден същия ден беше изнесена информация, че по въпросното закъснение на строителното осъществяване е сезиран съдът, който се чака да се произнесе на втора инстанция. Какъв е абсурдът, изваден е един запис, безусловно преднамерено? Като човек, който се занимава с публицистика от 1992 година не видях началото на записа.

Не разясня дали той е достоверен, или не. Това ще го открият съответните служби, най-вероятно е достоверен “, изясни Симеонов. Той уточни, че не може да си построи мнение, че става въпрос за скандал, а не за поредна операция. „ Въпросната журналистка, която фактически е противоречиво до каква степен е такава, по никакъв метод не може да бъде възприемана като човек, който изнася същински и достоверни обстоятелства. Мисля, че в досегашните й дейности на всички стана ясно това. На 13 ноември 2017 година тя обществено прожектира и показа своя филм за оградата, в което не участваха никаква истина.

Само неистини и внушения “, обърна внимание водачът на НФСБ. По думите му там е имало гонене вид " копърка след кола за спешна помощ ". Той обърна внимание, че преследването на група трафиканти е било провалено поради прибързаните фотоси на Елена Йончева. „ Да не приказваме, че зад кадър остана кой е бил водачът на госпожа Йончева – уволнен за корупция, граничен служител на реда “, добави още Симеонов. „ Извинявайте, на тази журналистка ли да имаме вяра? “, попита той. Симеонов обърна внимание, че Българска социалистическа партия са оповестили, че ще пратят в прокуратурата кино лентата на Елена Йончева. " Да се смее ли човек, да плаче ли ", добави той. „ Не е добре да се вършат от тази естрада прибързани пресилени систематизирания без обстоятелства, да се изнасят изказвания, присъщи за подправен уебсайт. Това е тъпо, унизително “, сподели още Симеонов.

Деница КИТАНОВА
 
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР