Брюнетките печелят тв битката с блондинките на малкия екран!Tъмнокосите водещи,

...
Брюнетките печелят тв битката с блондинките на малкия екран!Tъмнокосите водещи,
Коментари Харесай

Брюнетките изпреварват блондинките на тв екрана

Брюнетките печелят тв борбата с русокоските на дребния екран!

Tъмнокосите водещи, кореспонденти и синоптички от трите национални малките екрани доминират пред русите. Блондинките имат преимущество единствено в Би Ти Ви.

Вечерните вести, които концентрират най-голяма гледаемост в родните малките екрани, се водят най-вече от брюнетки. Ани Салич и Даниела Тренчева по Нова телевизия, както и Виктория Петрова по Би Ти Ви предвождат гордо тъмния тим. По Българска национална телевизия Аделина Радева притегля зрителския интерес към новините с буйните си руси коси, предава " България през днешния ден ".

Няколко са най-запомнящите се брюнетки от синия екран - това са синоптичките Гергана Малкоданска, Лора Георгиева и Стефани Рубен Обадяру от Нова телевизия, водещите на новините Виктория Петрова и на " Преди обед " - Деси Стоянова от Би Ти Ви, както и звездата от стилния подиум, която краси екрана на националната телевизия - Нора Шопова.

При русокоските най-ярко блестят синоптичките Натали Трифонова от Би Ти Ви, естествената русокоска от Нова Никол Станкулова и Ева Кикерезова от Българска национална телевизия.

В съботно-неделните блокове също доминират брюнетките. Мая Костадинова от националната телевизия, Ани Салич от Нова и Лиляна Боянова от Би Ти Ви са твърди привърженички на тъмните коси.

Проучвания демонстрират, че с изключение на на външния тип цветът на косата въздейства и върху темперамента и характера на нежната половина от човечеството. Затова и не е учудващо, че честата промяната на цвета на косата на някоя дама се отразява и върху държанието й.

Отличения с премия " Фризьор на годината 2021/22 " фризьор Милен Драганов за коментар по тематиката.

" Независимо с какъв цвят коса ви е надарила природата, в днешно време има стотици способи за смяна. Лицата от малките екрани следват и се въздействат от стилните трендове. Все по постоянно набюдаваме блян за светлинни отражения в косите, " Хайлайтс " преливки и естествени нюанси на косите. Зейнеб Маджурова е с най-актуална за сезона прическа. Там следим балеаж в композиция с " бейби кичури и хайлайтс ", показа пред вестника Драганов.

По негови думи естественият цвят на косата на човек оказва директно въздействие върху здравословното му положение и подсказва към какви болести е благоразположен.

" Тъмнокосите хора създават повече меланин (пигмент в косата, кожата и ириса на очите) и рискът от рак на кожата при тях е по-малък. При естествените русокоски неналичието на меланин доста усилва риска от рак на кожата. Светлокосите имат и по-висока стомашна киселинност, което усилва риска от гастрит и язва и са по-склонни да страдат от ниско кръвно ", добави коафьорът.

Разпределение по цветове

Разпределението по цветове в националните малките екрани е следното:

Българска национална телевизия - 11 русокоски и 12 брюнетки;

Нова телевизия - 13 русокоски, 12 брюнетки, 1 червенокоса;

Би Ти Ви - 10 русокоски, 9 брюнетки, 1 червенокоса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР