Брюксел. Заместник-министър Кралева проведе среща със заместник-генералния секретар на НАТО

...
Брюксел. Заместник-министър Кралева проведе среща със заместник-генералния секретар на НАТО
Коментари Харесай

Заместник-министър Емилия Кралева се срещна със заместник-генералния секретар на НАТО

Брюксел. Заместник-министър Кралева организира среща със заместник-генералния секретар на НАТО Роуз Готемюлер в Главната квартира на Алианса в Брюксел, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи . Българският посланик очерта главните цели на българското председателството на Европейски Съюз в региона на сигурността и защитата, в това число Европейският съюз като световен участник на интернационалната сцена и европейската вероятност на Западните Балкани.
Основно внимание в хода на диалога бе отделено на задълбочаването на съдействието сред НАТО и Европейски Съюз, поради признатите спомагателни ограничения по време на министерската среща на НАТО (5-6 декември). Заместник-министър Кралева сложи акцент върху съответния ангажимент на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз да спомага за сполучливото осъществяване на признатите до този миг ограничения.
От своя страна Закон за гражданското съдопроизводство Готемюлер особено означи позитивната наклонност на стопански напредък в България и открои неотменния ангажимент на страната към напъните на НАТО в Афганистан, в това число в подтекста на противодействието на тероризма.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР