Брюксел. В края на днешното заседание на Съвета Правосъдие и

...
Брюксел. В края на днешното заседание на Съвета Правосъдие и
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев към колегата си Херберт Кикл: Да продължим да работим за интересите на европейските граждани

Брюксел. В края на днешното съвещание на Съвета „ Правосъдие и вътрешни работи “ в Люксембург министър Валентин Радев алегорично съобщи председателството в област „ Вътрешни работи “ на австрийския си сътрудник Херберт Кикл. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
С пожеланието да продължи в дух на последователност осъществяването на целите на Триото, министър Радев съобщи и пожарникарския шлем, който получи при започване на българското председателство от естонския вътрешен министър Андрес Анвелт. Шлемът символизира отбрана, мощ и увереност в отстояването на общите европейски цели и настоящия дневен ред на Европейски Съюз.
Вътрешните министри на страните членки получиха кукли в национални носии от разнообразни райони на страната като знак на националната самородност и на разнообразието, което е в основата на Европейски Съюз.
Днешното съвещание в Люксембург е последното постоянно съвещание на Съвета „ Правосъдие и вътрешни работи “ в област „ Вътрешни работи “ в границите на българското председателство. От 1 юли Австрия поема председателството на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР