Брюксел. Бившият президент на Европейския съвет Херман Ван Ромпой предупреди,

...
Брюксел. Бившият президент на Европейския съвет Херман Ван Ромпой предупреди,
Коментари Харесай

„Алсат-М“ : Според Херман Ван Ромпой, без влизане в ЕС е възможна нова гражданска война на територията на бивша Югославия

Брюксел. Бившият президент на Европейския съвет Херман Ван Ромпой предизвести, че без интеграция в Европейски Съюз са вероятни вълнения в района на някогашна Югославия, предава излъчващият на албански език македонски ефирен канал „ Алсат-М “.
Ван Ромпой, който е някогашен министър председател на в изявление за френската телевизия бе запитан за съпротивата на западните страни към разширението и рекомендацията на Европейската комисия да се открият договаряния за присъединение с Македония и Албания.
„ Отдавна се приказва за " отмалялост ", само че знайте, става дума за мира на Западните Балкани. Европейският съюз е кротичък план и в случай че страните от някогашна Югославия не станат част от европейското семейство, по един или различен метод, някои като членки, а други посредством съпътстващи контракти, тогава революция може още веднъж да избухне в тези страни “, предизвести той.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР