Брутално нападение в Пловдив. Мъж беше пребит от група младежи,

...
Брутално нападение в Пловдив. Мъж беше пребит от група младежи,
Коментари Харесай

Подробности за дивашкия побой на младеж в Пловдив ВИДЕО

Брутално нахлуване в Пловдив. Мъж беше пребит от група младежи, до момента в който се прибира към дома си. Случката се разиграла на улица „ Прохлада “ в квартал „ Изгрев “, тъкмо против профилираното учебно заведение за деца с повреден слух, предава Нова тв.

Потърпевшият твърди, че е атакуван неоснователно, откакто младежите му поискали „ огънче”. Заради боязън от възмездие пребитият мъж изиска да скрие лицето си.

Бруталното нахлуване е снимано от охранителните камери на околните къщи.

В неделя към 21 часа Димитър се прибирал самичък към дома си в квартал “Столипиново “, където живее от години. Както нормално за по-сигурно и същата вечер минал около учебното заведение за деца с повреден слух.

Изненадващо обаче този път бил пресрещнат от група младежи, които го стопират на улицата.

„ На входа на учебното заведение имаше 4 деца. Искаха ми „ огънче”, дадох им. После направих две-три крачки отново ми желаеха. Върнах се и им подарих запалка”, споделя потърпевшият.

След това мъжът се обръща и потегля по пътя си, само че в същия момент е атакуван в тил.

„ Взеха да ме бият. През това време им приказвах, че не са хубави тези работи. Не знам заради какви аргументи внезапно стопираха. Поне 20-30 удара понесох. Два пъти паднах на земята. Изправих се. В един миг стопираха и побягнаха”, споделя още Димитър.

Потърпевшият разказва нападателите си – 7 младежи на забележима възраст сред 13 и 16 години. В групата имало и две девойки. Димитър твърди, че е жертва на непровокирана експанзия. Никой от околните къщи не се е притекъл на помощ. По улицата не минавали и други хора.

Още същата вечер мъжът е подал тъжба в полицейското ръководство в квартала. Извадил си е и здравно удостоверение. Нараняванията са по лицето, гърдите и краката му.

Според полицията става дума за хулигански дейности, осъществени от обикаляща по улиците група младежи. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че чиновниците от детска педагогическа стая търсят и откриват децата, взели участие в нападението.

Криминалистите ревизират по лист малолетните лица, които се водят на доклад при тях за инспекция на тяхната съпричастност и определяне на причинителите на побоя. А Димитър ще търси правата си в съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР