Брутални скандали и пререкания във реалити предаването Big Brother Most

...
Брутални скандали и пререкания във реалити предаването Big Brother Most
Коментари Харесай

Истинска ВОЙНА във Big Brother! Ще стигнат ли звездите до бой?

Брутални кавги и пререкания във реалити предаването Big Brother Most Wanted! Участниците постоянно са на ръба на рецесията и към този момент не сдържат нервите си. Толкова скоро след началото на плана, феновете към този момент са очевидци на тежки подиуми и съществени нападки. Провокации, сълзи, разиграване на драми – този сезон дава поръчка да бъде невъздържан и изпълнен кавги и сензации.
Категорично лицето на Луна се подрежда на топ място като най-големия дразнител и паразит в къщата. Всички наяве демонстрират изненадата си от наглото ѝ държание. Грозното и несъответстващо държание на Луна стигна до там, че тя протяга ръка на други участници ! Склонна да стига до физическа разпра и да навлиза в персоналното неприкосновено пространство на останалите. Зрителите видяха несдържаните ѝ прояви към Людмила Захажаева и Дебора… Неумереният ѝ язвителен език предизвика някои от участниците да покажат рогата си също.
Срещу нея се опълчи видния предприемач от Ямбол Динко, който постави неимоверни старания да я вкара в правия път и да ѝ отвори очите, само че този опит беше несполучлив.
До краен лимит стигна търпението на колоритния Фънки , който без непотребни любезности застана против Луна. Фънки избухна и напрежението ескалира. Двамата размениха голям брой реплики и обиди, които поведоха след себе си бурни реакции.
Играта на индианци и каубои се трансформира в същинско злополучие с голям брой разтърсвания и сълзи.
Участниците се пробваха да обяздят див бизон, само че това не се оказа толкоз елементарно за тях. Дали ще се оправят с провокациите от страна на Големия брат и тези от страна на Луна, следва да забележим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР