Брутална снимка се появи преди минути в социалната мрежа Фейсбук.

...
Брутална снимка се появи преди минути в социалната мрежа Фейсбук.
Коментари Харесай

БРУТАЛНАТА СНИМКА на разполовена при зверска катастрофа кола в „Люлин“ пак взриви мрежата

Брутална фотография се появи преди минути в обществената мрежа Facebook. На фотоса е упоменато единствено, че е изработен през днешния ден в столичния квартал „ Люлин “ до мола в региона.



„ Егати какво е това знамение. Имали някой оживял въобще “, питат се потребителите във Facebook.

„ Дано на задна седалка да не е имало пасажер!!! “, гласят други статуси.

„ Нарочно са я оставили, да гледат другите и да привикват с мисълта, какво ги чака, в случай че карат по този начин “, допуска пък различен консуматор.

Дали фактически се е разиграла брутална злополука в региона или смачканата до неразбираемост и разпердошинена на две кола е оставена с рекламна и превантивна цел там – това е въпросът, който минувачи по столичния бул. и консуматори във Facebook се питат трескаво.

Справка на БЛИЦ обаче откри, че разполовената кола е от злополука, за която медията ни към този момент писа, че дори и разгласява още по-брутални фотоси от случая .

Мелето е станало в късните часове на 28 януари тази година, когато лидер на лек автомобил е самокатастрофирал на бул. „ Царица Йоана “ в посока към квартал „ Люлин “ в столицата . При произшествието той пострада и бе превозен в болница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР