Брутална по своята непочтеност измама организират Виденов в социалните мрежи,

...
Брутална по своята непочтеност измама организират Виденов в социалните мрежи,
Коментари Харесай

На вниманието на КЗК и КЗП: Мебели "Виденов" въртят грозни измами в интернет! Лъжат потребителите и крадат авторски права на световни фотографи



Брутална по своята недобросъвестност машинация провеждат " Виденов " в обществените мрежи, сигнализираха наши читатели.

 

Мебелната къща е оповестила игра за най-оригинални фотоси на естествени забележителности и дава обещание скъпи предметни награди, в това число смарт телефони финален модел. Фалшификацията лъснала при оповестяване на спечелилите, които вместо авторски фотографии, показали фрагменти на международно известни майстори на обектива, освен това предпазени от Закона за авторските права.

 

Излишно е да споделяме, че мебели " Виденов " ще употребява изображенията за бъдещи рекламни акции, което усилва неведнъж тежестта на противозаконното действие.  За похлупак всеки, който дръзнел да стачкува против измамата във Facebook бивал блокиран от PR-ите на мебелния колос. Ето какво написа наш постоянен четец във връзка наглата скица: " Виденов проведоха игра с няколко предметни награди, като най-големите две бяха смарт телефони. На фотосите, които са прикачени, както и във Фейсбук страницата им се виждат печелившите фрагменти и участници.

 

Масово се пишат мнения, че фотосите са откраднати, само че мненията биват изтривани! След мое недоволство под поста, коментара също ми бе заличен и компанията ограничи последващи мнения от моя страна под въпросният пост и освен! С мен се свързаха и други коментиращи въпросната машинация, компанията постъпва с всеки един по метода, унищожаване на мненията и ограничение на бъдещи такива! Нека този комичен конкурс бъде изобличен! "

 

По думи на други скандализирани участници, най евентуално мебели " Виденов " авансово са избрали свои хора, на които да дадат скъпите смарт телефони и те в бързината са дръпнали от нет-а първата фотография, която им е попаднала. Опарените клиенти се заричат да сезират Комисията за отбрана на потребителите и Комисията за защита на конкуренцията, с цел да им наложат зверска санкция за некоректността.

Източник: crimesbg.com











Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР