Брутален случай на насилие над 19-годишна ученичка в Сливен. Почти

...
Брутален случай на насилие над 19-годишна ученичка в Сливен. Почти
Коментари Харесай

Изнасилваната ученичка от Сливен: Заплашваше ме, че ще убие брат ми, следеше майка ми

Брутален случай на принуждение над 19-годишна ученичка в Сливен. Почти година момичето е насилвано със закани и оръжие от 55-годишен мъж, който е задържан от полицията с обвинявания за обезчестяване и блудничество. Разказът от първо лице разкрива ужасяващи елементи и по тази причина ще запазим самоличността на момичето в загадка.
Прочетете още
Когато кошмарът за момичето стартира, то е на 18 години. Мъжът е от селото на  баба му и дядо му.

„ Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болничното заведение. Моят другар ни срещна с него. На другия ден в междучасието той беше пред учебното заведение. Отидохме до тях, с цел да вземем някакви неща и оттова потегли целият стрес. Той си извади револвера, сподели, че е умъртвил служител на реда, че е лежал смъртна присъда и не го интересува безусловно нищо и изиска да вършим секс “, споделя пострадалото момиче.

„ С всяка последваща среща той ме изнудваше с клипове и голи фотоси – че ще ги качи и популяризира в моето учебно заведение, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че в случай че не влезе в пандиза за години, ще бъде рисково за нас “, споделя още то пред БТВ.

Момичето се затваря в себе си, не беседва с приятелки. Мъжът идва в дома на девойката, когато майка ѝ я няма. Казва ѝ, че от пандиза се излиза, само че от гробищата – не. Майката записва обаче измененията в държанието на щерка си и поставя камери в дома им, с цел да види какво се случва.

Братът на момичето е шокиран.  Има и други случаи с девойки, станали жертва на мъжа.

Момчето споделя, че се опасява за сестра си и фамилията си. 

Мъжът държи затворена и 23-годишна жена. Не я пуска да върви до тоалетна, принудена е да го прави в стаята. Двамата се срещат до магазин, кани да я пийнат нещо, а по-късно я заплашва с нож. Държи я заключена в дома си близо месец. Заплашва я, че ще я убие.

Мъжът е с обвинявания за обезчестяване и блудничество. Може да получи от две до осем години затвор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР