Брутален побой остави сляп оперен певец след нощно пеене, а

...
Брутален побой остави сляп оперен певец след нощно пеене, а
Коментари Харесай

Брутален побой ослепи оперен певец, а нападателят му е под домашен арест

Брутален побой остави кьорав оперен артист след нощно пеене, а нападателят му е под домакински арест, заяви Нова тв. Става дума за Димитър Русев, който преди три години губи изцяло едното си око и изпада в меланхолия. Пеенето го успокоява и на 8 август това лято индивидът не може да заспи и излиза пред блока си. Изпява химна, рецитира Ботев, след което внезапно против него изскача висок здрав мъж, който му нанася няколко удара, само че от тях и здравото му око е съществено засегнато.

„ Напълно e кьорав след тази контузия “, разяснява доктор.

Във съдбовната нощ Димитър се пробва да избяга, само че е безмилостно ритан още минута-две.

Когато седмица за случая пишат обществените мрежи и медиите го отразяват, биячът още е незнаен, въпреки очевидец на побоя да го е разпознал. Това е домоуправителят на прилежащия блок, който е бил балкона си по време на случая. Свидетелят разпознава нападателя - живеещия във входа Велизар Маринов, чието телосложение и двуметровият растеж мъчно може да се сбъркат. Разпознатият е добре прочут на полицията. Домоуправителят също е обичай от Маринов, откакто е сложил записка на таблото, че той не е плащал входни такси за 60 месеца.

Две седмици след побоя на Димитър Русев полицията се засилва. Взема записа от охранителната камера, разпитва очевидци, по-късно Велизар Маринов е задържан и му е повдигнато обвиняване за нанасяне на тежка телесна щета. Съдът му постанова мярка домакински арест, която той и през днешния ден изтърпява, само че в различен квартал.

„ С чисто правосъдно минало съм. Не съм бил Димитър. Под домакински арест съм, тъй като по този начин е решил съдът “, твърди Маринов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР