Брутален екшън в автобус в Морската столица.Скандал в автобус на

...
Брутален екшън в автобус в Морската столица.Скандал в автобус на
Коментари Харесай

Екшън в автобус във Варна заради пътничка без билет

Брутален екшън в рейс в Морската столица.

Скандал в рейс на градския превоз във Варна поради незакупен билет. Жена се е пробвала да пътува даром, а откакто пасажерите ѝ създали забележка, тя почнала да се държи нападателно. Стигнало се е и до физическа разпра.

Всичко е снимано от човек, пътуващ в рейса, а на фрагментите се вижда по какъв начин дамата наскърбява част от пасажерите. Контрольор прави опит да успокои обстановката, само че без триумф.

За благополучие, след случилото се няма потърпевши.

По думите на Милко Лалев, шеф на общинското дружество „ Тасруд ”, случката е от 30 декември по линия номер 12 от Варна до Аспарухово. На дамата се прави забележка от различен пасажер, който е постоянен, и това отпушва абсурда.  

„ Пътничката е свалена на първата спирка след Аспаруховия мост, с което абсурдът се потушава, само че преди този момент той много ескалира. Създават се два лагера – на едните, които си купуват транспортни документи и са постоянни пасажери и един по-малък лагер, който се отбранява поради това, че в него очевидно са нередовни ”, изясни още Лалев.

Той уточни, че в такива случаи се търси подпомагане на телефон 112 или непосредствено от Общинска полиция. Подобен случай на експанзия с вандализъм е имало и към коледните празници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР