Брус Уилис навърши 68 години днес - и съпругата му

...
Брус Уилис навърши 68 години днес - и съпругата му
Коментари Харесай

Брус Уилис на 68, със съпругата си в тежкия момент на деменция

Брус Уилис навърши 68 години през днешния ден - и брачната половинка му Ема Хеминг споделя за това значимо събитие с брутална почтеност... и доста страсти, написа TMZ.

Ема се включи в Инстаграм, с цел да показа мислите си за рождения ден на брачна половинка си, който по думите ѝ е почнал с рев тази заран. Причината за това е, че Ема явно се оправя мъчно с неотдавнашната диагноза за деменция на Брус - и споделя, че това се отразява тежко на нея и на фамилията им.

По-нататък тя показа, че хората постоянно я хвалят за това, че е толкоз мощна пред лицето на несгодите... само че, както отбелязва, тя няма избор по този въпрос - и просто прави това, което би трябвало да направи, с цел да поддържа семейството и живота си в ред.

Въпреки че би трябвало да се държи самоуверено, Ема споделя, че претърпява чести моменти на тъга и горест - изключително когато има две дребни деца, които отглежда с Брус - и както изяснява със сълзи на очи... „ Това е мъчно ”.

Между другото, Ема съобщи, че тези видеоклипове, които прави, дават настояща информация за положението на Брус и по какъв начин то се отразява на домашния им живот и така нататък - за нея те са съкрушителни. „ Но все пак ги върша, тъй като знае какъв брой доста почитатели има Брус... които се интересуват от неговото благоденствие и мъчно странствуване в живота ”.

Тя споделя, че любовта и поддръжката, които тя и Брус са получили, значат доста за нея. Ема очевидно приема всичко това драговолно. Знаем също, че в наши дни Ема мощно пази Брус - неотдавна тя прикани папараците (публично) да се оттеглен и да го оставят на мира./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР