Брус Уилис може и да е на 67 години, но

...
Брус Уилис може и да е на 67 години, но
Коментари Харесай

Продал ли е Брус Уилис лика си

Брус Уилис може и да е на 67 години, само че новината, че поставя завършек на кариерата си ни свари неподготвени и изобщо не го чакахме. Но в края на месец март стана ясно, че това решение е подбудено от болестта му.
 Брус Уилис, афазия и заболяването, която поставя завършек на кариерата му
Болестта, която поставя завършек на кариерата на Брус Уилис

Новината е обявена от цялото му семейство

Преди няколко дни пък се появи информацията, че артистът е подписал контракт с компанията Deepcake и е дал правата лицето му да бъде пресъздавано в бъдещи филми, сериали, реклами и най-различни продукции. Така нареченият дийпфейк.

Но се оказва, че в това няма нищо правилно. В изказване до The Hollywood Reporter представител на Брус Уилис отхвърля артистът да е подписвал какъвто и да било контракт с Deepcake. От дийпфейк компанията също удостоверяват, че сходно съглашение няма.
 Снимка 589962

Те даже настояват, че " цифровият близнак " на Уилис не може да бъде продаден, тъй като той е негова благосъстоятелност по дифолт. Но все пак през 2021 г. Deepcake сътвориха цифрово сходство на Брус Уилис за задачите на съветската реклама на мобилния оператор MegaFon. И всичко това, без даже артистът да е стъпвал нито в Русия, нито на снимачната площадка.

За задачата е бил употребен различен артист, върху който е била приложена дийпфейк технологията, с цел да може крайният резултат да наподобява на Брус Уилис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР