Брус Уилис може да се появи редом с Мерилин Монро

...
Брус Уилис може да се появи редом с Мерилин Монро
Коментари Харесай

Ще видим ли Брус Уилис и Мерилин Монро в един и същ филм?

Брус Уилис може да се появи паралелно с Мерилин Монро в холивудски блокбъстър благодарение на магията на изкуствения разсъдък. Актьорът стана първата холивудска звезда, която продаде правата си на софтуерната компания Deepcake, което значи, че обликът му може да бъде употребен дружно с холивудски звезди от предишното в нови планове.

Екшън идолът от “Умирай мъчно ”, който се отдръпна от актьорската си кариера по-рано тази година, откакто беше диагностициран с афазия – положение, което визира езика и речта – стана първата холивудска звезда, която продаде правата си на Deepcake, което разрешава неговият движещ се и говорещ облик да бъде употребен в бъдещи филми и телевизионни планове.

Бивши и сегашни кино артисти към този момент могат да се снимат дружно на екрана, както разкрива новият документален филм “Tech To The Future ”.

Режисьорът на документалния филм Сандро Монети твърди, че тази разработка може да промени Холивуд вечно, защото Deepcake се стреми да се трансформира в най-голямата международна организация за гении.

“Днешните артисти към този момент имат шанса да споделят екрана с типичен идоли като Кари Грант или Мерилин Монро. Ако тази технология беше разполагаем малко по-рано, можехме да забележим Елвис да играе себе си в биографичен филм ”.

Главният изпълнителен шеф на Deepcake Мария Чмир удостовери, че се водят диалози с кино студия и с наследници на починали звезди:

“Ние сътворяваме цифрови близнаци на известни персони и действителният индустриален развой не изисква физическото наличие на звездите на сцената. Това значи, че комици като Чарли Чаплин и Кевин Харт към този момент могат да бъдат снимани в общ кадър със модерни артисти. ”
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР