Брус Уилис е вдъхновение за всички романтици по света. В

...
Брус Уилис е вдъхновение за всички романтици по света. В
Коментари Харесай

Любовната история на Брус Уилис: „Не искам никога да се отделям от нея“

Брус Уилис е ентусиазъм за всички романтици по света. В рамките на 57 години той не открива своята сродна душа. Минава през несполучлив брак и разрушено сърце, само че през днешния ден живее в приказка.

Но по какъв начин звездата от „ Умирай мъчно “ е съумял да сътвори необикновено семейство и да открие любовта на живота си? Имал е потребността от вярната жена.

Ние сме големи почитатели на любовта, а неговата история в действителност си заслужава.

Ето я и нея.

 Красивата обич

Красивата обич

Уилис основава ужасно семейство с първата си брачна половинка, само че постоянно нещо му липсва. През 1987-ма година той се дами за Деми Мур. Те са златната двойка на Холивуд. Имат 3 прелестни дъщери. Какво повече може да желаят?
 Красивата обич

Красивата обич

За страдание, отвън аления килим фамилията просто не можело да се напасне. Двойката се разделя през 2000. Интересното е, че бракът им не е неуспех. Те вземат зрялото решение да се разделят, само че това ги прави още по-добри другари. Брус и Деми остават близки за децата им.
 Красивата обич

Красивата обич

Ема се появява в живота му като същинска берекет. След развода Брус още веднъж е благоприятен през 2004, само че за малко. Отново нещо му липсвало. След като среща Ема Хеминг, схваща какво е било то. Актьорът споделя, че ергенският живот не е бил за него. Той се е чувствал трагичен дълго време. Казва, че в никакъв случай не е предполагал, че да има някой до себе си, ще промени толкоз живота му.
 Красивата обич

Красивата обич

Скоро осъзнава, че животът е обич и любовта е отговорът на всичко. Когато стартира да прекарва от ден на ден време с нея, щастието се връща. До 2009-та те към този момент имат брак.
 Красивата обич

Красивата обич

Уилис е обкръжен от толкоз доста обич. Малко след сватбата двамата посрещат 2-те си дъщерички, Мейбъл и Евелин. И по този начин артистът се оказва с 5 красиви девойки, които приключват фамилията му. Брус Уилис е късметлия, че има толкоз страхотни дами в живота си и е признателен за тях всеки ден.  Красивата обич Брус е толкоз вманиачен по Ема, че се дами за нея 2 пъти. През 2019 двойката отпразнува 10-тата си годишнина, като подвигна нова женитба. Любовта им е още по-силна. Дори и Деми Мур е била там. Хеминг даже споделя, че я приема в фамилията си, тъй като и тя го е направила. Обетите им са били още по-специални, тъй като Мейбъл и Емили са били там.  Красивата обич Ема си е заслужавала чакането Брус Уилис потвърждава, че в никакъв случай не е късно за обич. Все отново той чака цели 57 години. Той не стопира да се гордее със брачната половинка си.
 Красивата обич
Дори споделя, че постоянно отделят най-малко един ден за себе си и вървят по срещи. Никога не не помнят един за различен. Инфо: drama.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР