Брус Спрингстин е глобен с 540 долара, след като се

...
Брус Спрингстин е глобен с 540 долара, след като се
Коментари Харесай

Глобиха Брус Спрингстийн с $540, пил текила в парк

Брус Спрингстин е санкциониран с 540 $, откакто се призна за отговорен за консумация на алкохол в национална зона за отдих, където пиенето е неразрешено. Това постанови федерален арбитър в сряда.
Рокаджията бил задържан на 14 ноември 2020 година за пиенето, както той сподели на правосъдното съвещание, на " две дребни текили " в Националната зона за отдих в Ню Джърси.
Спрингстийн също беше считан за неразумно карал и
 Арестуваха Брус Спрингстийн - карал пийнал Арестуваха Брус Спрингстийн - карал пийнал
Брус Спрингстийн е изправен пред правосъден развой, откакто бе задържан за шофиране в нетрезво положение в родния си щат Ню Джърси в кр...
Тези две обвинявания съдът анулира в сряда, като съобщи, че няма да може да даде задоволително доказателства, с цел да ги потвърди.
Появявайки се 71-годишната рок икона беше спокоен и сърдечен, когато призна, че е консумирал алкохола в парка, макар че знаел, че това е нелегално.
След като в началото пледира непорочност по всичките три обвинявания, отбраната и обвиняването се споразумяха, че Спрингстийн ще се признае за отговорен за пиянство в парка в подмяна на освобождението от останалите обвинявания и избягването на развой.
Съдия Антъни Маутоне означи, че допреди две години пиенето в разположения край океана парк не се е смятало за нарушаване на закона. Той също по този начин акцентира съвсем безупречното шофьорско досие на Спрингстийн, откакто отбраната се базира на неналичието на престъпни провинения в история на рокаджията.
" Рядко бихте видели извлечение от практиката на лидер, по този начин лишено от всевъзможни провинения, както виждам пред мен, господин Спрингстийн ", сподели съдията, отбелязвайки едно нарушаване, обвързвано с потребление на мобилен телефон в транспортно средство.
 Брус Спрингстийн е Личност на годината Брус Спрингстийн е Личност на годината
Отличието се присъжда от Фондацията на американската Национална звукозаписна академия “МюзиКеърс ” за изключителни постижени...
Прокурорите обявиха, че Спрингстийн е когато надзирател на парка го е спрял, само че че подобен тест не се изисква от закона.
Маутоне подреди на музиканта да заплати 500 $ за консумация на алкохол в парка, дружно с 40 $ правосъдни такси.
" Г-н Спрингстийн, би трябвало да ви попитам какъв брой време ще ви би трябвало, с цел да платите тази санкция ", попита съдията интернационалната рок звезда, която е издала 20 студийни албума в течение на съвсем половинвековната си кариера.
„ Мисля, че мога да платя незабавно, ваша чест “, сподели с усмивка рокаджията, който е родом от Ню Джърси.
Съдията му подреди да се погрижи за санкцията в границите на една седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР