Бруно Фернандеш сложи край на мъките на Манчестър Юнайтед. Капитанът

...
Бруно Фернандеш сложи край на мъките на Манчестър Юнайтед. Капитанът
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш сложи край на мъките на Манчестър Юнайтед

Бруно Фернандеш постави завършек на тъгите на Манчестър Юнайтед. Капитанът на " алените дяволи " се трансформира в воин за тима си в първия мач от 11-ия кръг на Висшата лига, донасяйки минимална победа против Фулъм с гол в добавеното време.

След двете поредни загуби с по 0:3 от Манчестър Сити и Нюкасъл отборът на Ерик загар Хаг се завърна към триумфите във визитата си на " котиджърс " преди значимото посещение на Копенхаген в Шампионската лига през седмицата.
 Снимка 640606
Източник:

Ранен гол на Скот Мактоминей в 14-ата минута бе анулиран поради засада. Впоследствие отборът на Ерик загар Хаг не предложи съвсем нищо пред вратата на " котиджърс ". До 91-вата минута.

В добавеното време на срещата Бруно Фернандеш открадна трите точки за Юнайтед. Отбраната на Фулъм не съумя да почисти топката, който с удар от границата на наказателното поле изненада Бенрд Лено.

Германският пазач пипна топката, само че не съумя да реагира задоволително бързо поради огромния брой играчи пред себе си.

В началото на втората част и Фулъм имаше две положителни благоприятни условия за гол, само че прелестни изяви на Андре Онана резервира вратата си суха, с цел да може да се стигне до победното попадение на Фернандеш в добавеното време.

Победата изкачи Юнайтед краткотрайно до шестото място с актив от 18 точки. Фулъм е 14-и с 12.
 Рашфорд се извинил на всички в Манчестър Юнайтед
Рашфорд се извинил на всички в Манчестър Юнайтед

Заради неприемливото празненство за неговия рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР