Бруно Фернандеш е поискал уверение от борда на директорите на

...
Бруно Фернандеш е поискал уверение от борда на директорите на
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш постави условия на Манчестър Юнайтед, за да подпише нов договор

Бруно Фернандеш е изискал увещание от борда на шефовете на Манчестър Юнайтед за дълготрайните упоритости на отбора и поддръжка на трансферния пазар през идващото лято, с цел да се подпише новия си контракт, оповестява “Сън”.

Португалецът мина при “червените дяволи” през януари 2020-а, когато парафира контракт за 5 години и половина, с алтернатива за спомагателен сезон, само че бързо се трансформира във водеща фигура и от управлението са решили да го наградят с съвсем двойно увеличение на заплатата.

В момента Фернандеш е един от най-ниско платените в титулярния състав на Оле Гунар Солскяер с едвам 100 хиляди паунда на седмица. Въпреки това той е декларирал, че за него е витално значимо да получи увещание, че от клубното управление ще поддържат тима на трансферния пазар и ще създадат опит да привлекат нужните играчи, с цел да може “червените дяволи” да се трансфорат в действителен съперник за купата и да се борят за титли на най-високо равнище.

Вече неведнъж в медиите се показваха информации, че от Манчестър Юнайтед имат сериозен интерес към двете огромни звезди на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо и Ерлинг Холанд, както и централен защитник, който да си партнира дълготрайно с Хари Магуайър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР