Бруно Фернандеш е големият герой за Манчестър Юнайтед, който донесе

...
Бруно Фернандеш е големият герой за Манчестър Юнайтед, който донесе
Коментари Харесай

Фернандеш спаси главата на Тен Хаг с късен победен гол срещу Фулъм

Бруно Фернандеш е огромният воин за Манчестър Юнайтед, който донесе успеха на „ алените дяволи “ с 1:0 при гостуването на Фулъм от единадесетия кръг на Висшата лига. Победното попадение на португалеца падна в добавеното време на срещата.

Манчестър Юнайтед вкара гол в 9-ата минута, само че попадението не бе зачетено поради засада. Ериксен центрира в наказателното поле на Фулъм, където Гарначо съумя да отиграе. Неговото подаване паралелно на голлинията стигна до Скот МакТоминей, който бе самичък и от близко прати топката в опразнената врата. Попадението обаче бе анулирано поради засада на Хари Магуайър, който посегна към топката при центрирането.

Бернд Лено се намеси решаващо в 34-ата минута, когато отрази доста рисков удар на Бруно Фернандеш.

Пред Алехандро Гарначо се откри страхотна опция в 48-ата минута в наказателното поле на Фулъм. Той шутира, само че Бернд Лено още веднъж бе на мястото си и избави.

Уилиан насочи рисков удар в 59-ата минута, само че въпреки всичко не съумя да откри очертанията на вратата на Андре Онана. Хари Уилсън също бе покрай гола в 61-ата минута, когато стреля от отдалеченост. Мощният му шут затрудни Онана, който въпреки всичко съумя да избие с една ръка. Последва корнер, който докара и до обстановка пред Жоао Палиня, който също стреля, само че Онана съумя да се намеси още веднъж и да избави.

В 65-ата минута Родриго Мунис стреля с глава след подаване от ъглов удар, само че осъществяването му мина малко над напречната греда.

Шест минути по-късно Бернд Лено се наложи да се намесва след удар на Факундо Пеистри.

В 83-ата минута Бруно Фернандеш реши непосредствено да обстрелва вратата на Фулъм от директен свободен удар. Изстрелът му от далечна отдалеченост обаче не затрудни Бернд Лено.

В първата минута от добавеното време на мача Бруно Фернандеш пое на границата на наказателното поле, залъга съперник и стреля с десния крайник, Лено стигна до топката, само че не съумя да я избави и тя влетя във вратата му.

С тази победа Манчестър Юнайтед събра в актива си 18 точки и се изкачи на шесто място във краткотрайното класиране, до момента в който Фулъм е четиринадесети с 12 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР