Brugas24.bg Достъпът до целия полуостров, водещ към Германката край Созопол, е

...
Brugas24.bg
Достъпът до целия полуостров, водещ към Германката край Созопол, е
Коментари Харесай

Става ли Германката край Созопол частен имот? Брутално изгониха въдичарите от митичното място!

Brugas24.bg Достъпът до целия полуостров, водещ към " Германката " край Созопол, е бил стеснен. Въдичарите, за които живописното място е обичано за практикуване на заниманието им, през вчерашния ден са били брутално изгонени. Това сигнализира четец на Burgas24.bg .

На осведомителната табела, сложена на обекта, е посочено, че ще бъдат построени две вили с басейн. Възложител на градежа е " ХЕРСОНЕС " ЕООД.

" Днес (б.ред. вчера) са били сложени строителни заграждения, с които се предотвратява достъпа до целия полуостров, водещ към митичната канара " Германката " край Созопол. Въдичарите, които са били там, са били брутално изгонени!

Полуостровът и невероятните фиорди, паметно място за генерации туристи и риболовци, на практика остава единствено за частно прилагане ", сигнализира Петко Горанов.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected] или на телефони 0886 49 49 24 или 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило усещане в нашия град и считате, че би трябвало да бъде отразено.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР