Броят са загиналите под срутилата се жилищна сграда във Флорида

...
Броят са загиналите под срутилата се жилищна сграда във Флорида
Коментари Харесай

Пожарникар откри тялото на 7-годишната си дъщеря сред останките на рухналата сграда във Флорида

Броят са починалите под срутилата се жилищна постройка във Флорида доближи двайсет, откакто през днешния ден бяха открити още две тела, съобщи Ройтерс.

Едното е на 7-годишната щерка на пожарникар от Маями. Тя е третото дете, починало при нещастието. Телцето й е било открито под руините от личния й татко.

Съкрушеният родител е покрил натрупа на щерка си с част от защитното си облекло и е сложил върху него дребен байрак на Съединени американски щати, споделиха негови сътрудници, станали очевидци на тъжната панорама.

" Сърцата и молитвите ни са със фамилиите, наранени от тази ужасяваща покруса ", съобщи ръководителят на пожарната избавителна работа в Маями Джоузеф Захралбан.

Мъчителното търсене на хора отдолу под отломките бе прекъснато за дългъг интервал от време през вчерашния ден от съображения за сигурност. То бе възобновено през днешния ден доста внимателно и с деликатно следене на вихър, който може да връхлети Флорида до дни.

Смята се, че още 128 индивида са затрупани под тоновете натрошен бетон, изкорубен метал и дървени парчета. Броят на хората в неопределеност е със 17 по-малък от през вчерашния ден, защото се оказало, че някои от тях са включени в листата въз основа на подадена погрешна информация.

Издирванията на оживели не престават към този момент девети ден.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР