Броят на загиналите в Индонезия от вълната цунами нарасна до

...
Броят на загиналите в Индонезия от вълната цунами нарасна до
Коментари Харесай

Расте броят на жертвите след цунамито в Индонезия, ранените са над 800

Броят на починалите в Индонезия от вълната цунами набъбна до 222 души , а ранените към този момент са над 800 , оповестиха локалните управляващи, които се притесняват, че цифрите ще се усилват през идващите часове, съобщи Агенция Франс Прес.
 
 БГНЕС

" Загинали са 222 души, 843 души са ранени и 28 се водят за изчезнали ", заяви представителят на индонезийската организация за реакции при бедствия Сутопо Пурво Нугрохо, наблягайки, че евентуално през идващите часове тези числа ще се усилват.

Няма данни за потърпевши български жители вследствие на цунамито, записано на 22 декември в Зондския проток сред островите Ява и Суматра . Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи, базирайки се на информация от посолството на Република България в Джакарта.-->
 
 БГНЕС

Бедствието в Индонезия, евентуално породено от вулканична активност на Анак Кракатау, е нанесло вреди на 9 хотела и 480 къщи в региона. Най-малко 168 души са починали, 745 са ранени, а 30 се търсят.
 

 
 БГНЕС

Посолството на България в Джакарта следи ситуацията и е разполагаем за информация, съгласуваност и подпомагане, в случай че е належащо, на денонощния телефон +62 812 9600 0691.
 
 БГНЕС

Пътуващите в чужбина български жители могат по избор да се записват в системата на Министерство на външните работи " Пътувам за... ". Така при положение на потребност ще получават предизвестия и контакти на най-близката българска консулска работа, която ще бъде известена за наличието им в съответната страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР