Броят на загиналите при руския ракетен удар в Кривой рог

...
Броят на загиналите при руския ракетен удар в Кривой рог
Коментари Харесай

Нарасна броят на загиналите при руския ракетен удар в Кривой рог

Броят на починалите при съветския ракетен удар в Кривой рог набъбна на пет души, предаде Укринформ, като се базира на изказване в Телеграм на украинския парламентарен комисар по правата на индивида Дмитро Лубинец. По думите му измежду жертвите има и 10-годишно момиче.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11328
" Вече се оповестява за петима души, починали при терористичната офанзива на Русия в Кривой рог, в това число и десетгодишно момиче. То и майка му са живеели на осмия етаж, където сутринта е блъснала ракетата. Петдесет и трима души са ранени, в това число пет деца. Трима от ранените са в тежко положение. Страната палач ще бъде подведена под отговорност пред съда за това, което е направила ", написа Лубинец.

По думите му по време на спасително-издирвателната интервенция ударената постройка се е срутила. Възможно е под руините да са останали затрупани още жертви. Спасителните работи не престават.

Тази заран съветските нашественици направиха ракетно нахлуване против град Кривой рог, поразявайки жилищен блок и образователно заведение. По предварителни данни съветските сили са употребявали балистични ракети, напомня Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР