Броят на туристите, посетили България с Thomas Cook, една от

...
Броят на туристите, посетили България с Thomas Cook, една от
Коментари Харесай

Thomas Cook Group преоткрива България

Броят на туристите, посетили България с Thomas Cook, една от водещите международни компании за туристически пътувания и почивки, се чака да доближи 400 000 души до края на този сезон, което е 16,5% растеж спрямо предходната година. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по време на работна среща с Питър Фанкхаузер, общоприет изпълнителен шеф на Thomas Cook Group, кметове и представители на туристическия отрасъл. Данните са на осъществени пътувания и резервации до септември месец, основаващи се на пазарната позиция и огромните пазарни дялове през последните години в цялата група на водещата международна компании за туристически отдих и отмора. Това оповестиха от Министерството на туризма.

 България става по-известна дестинация за културен туризъм
България става по-известна дестинация за културен туризъм

Очакват се 22% повече туристи за Великден

" Знаете, че от началото на мандата си държавното управление работи праволинейно за това маркетинговата и рекламната ни политика да станат изпреварващи и по-ефективни. По-рано през днешния ден дружно с министър-председателя Бойко Борисов организирахме работна среща с господин Фанкхаузер. Обединихме се към тезата, че българското държавното управление би могла да кореспондира с планове от страна на Thomas Cook Group във връзка с вложението в висококатегориините хотели за привличането на по-висок клас туристи. По този метод ние взаимно даваме нови тласъци за реализирането на действителна корпоративна отговорност, което ни доближава към общата ни цел - България да стане по-добра и перспективна дестинация за правене на бизнес и вложения ", съобщи министър Ангелкова. От думите й дявол ясно, че единствено с съответно съдействие и синхронни стъпки сред бизнеса и държавните институции страната ни може да бъдем конкурентоспособни.

 КЗП направила 2 500 инспекции по морето от началото на сезона
КЗП направила 2 500 инспекции по морето от началото на сезона

Най-много сигнали имало за разминаване в обещанаат услуга и полученото на място

От своя страна генералният изпълнителен шеф на Thomas Cook Group показа целите за страната ни които предстоят. " През сезон 2017 Thomas Cook извършва 13 седмични полета до Бургас от Англия, които ще набъбнат до 14 през сезон 2018. Следващата година Варна е нова дестинация за туристите от Обединеното кралство, като следва да има 2 полета седмично ", съобщи Фанкхаузер. Той уточни още, че Condor, немската самолетна компания на Thomas Cook, реализира 5 седмични полета от Германия до Бургас и 2 до Варна през летен сезон 2017. " В взаимозависимост от ангажираните места Condor може да усили полетите до 9 на седмица до всяка от дестинациите от другите немски летища ", добави още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР