Броят на тестваните непрекъснато нараства. Това води до откриване на

...
Броят на тестваните непрекъснато нараства. Това води до откриване на
Коментари Харесай

Социалният министър: Въведените ограничителни мерки дават резултат

„ Броят на тестваните непрестанно нараства. Това води до разкриване на доста нови случаи, на хора без симтоми, които другояче не биха били разкрити по-рано. Това лимитира разпространяването на вируса ”, съобщи министърът на труда и обществената политика и вицепремиер Гълъб Донев.

За
 Заради зеления документ: Срещу 20 лв. младежи пазарят на неимунизирани Заради зеления документ: Срещу 20 лв. младежи пазарят на неимунизирани
Тийнейджъри изкарват пари, като оказват помощ в шопинга от търговски центрове на хора без зелен документ, оповестява вестник " Телеграф ". Нов...

„ Виждате, че броят на инфектираните е съвсем константна големина, само че броят на тестваните непрестанно нараства, което е резултат от въведените ограничения. Това води до разкриване на доста нови случаи, които другояче, при друга обстановка, не биха били разкрити по-рано. Това лимитира и разпространяването на вируса. Виждате, че от този брой на новозаразени с вируса в действителност процентът последователно стартира да спада. Въведените сега ограничения дават резултат. Мерките подсигуряват, че ще разкриваме от ден на ден случаи на хора, които са във фаза, в която няма симптоматика, и ще бъде лимитирано разпространяването на вируса ”, съобщи Донев.

Министърът напомни, че един инфектиран с делта разновидността на ковид заразява други 13. За ръководещите триумф ще бъде, когато това число бъде лимитирано под 10. Срокът за отпадане на ограниченията зависи от двуседмичния брой на инфектирани на 100 000 души.

„ Въвеждането на тези ограничения първо подсигуряват правата и свободата на хората да избират по какъв метод ще се употребяват от всички права, по този начин, че да подсигуряват живота и здравето на всички. Както и те самите да употребяват всички права ”, добави вицепремиерът и акцентира, че с въведените ограничения заведенията и местата за забавление могат да работят на 100%, стига да обезпечат цялостна сигурност.
 Протести в цялата страна против зеления документ, в София скандират Кацаров, оставка! (СНИМКИ, ВИДЕО) Протести в цялата страна против " зеления документ ", в София скандират " Кацаров, оставка! " (СНИМКИ, ВИДЕО)
Национален митинг под мотото: „ Всички ЗАЕДНО! За здраве, работа, бъдеще, сигурност! “, проведен от асоциации на на завед...

Той уточни, че се следи съществуването на О2 в лечебните заведения. Правителството и здравният министър за в подготвеност при нарушение на доставките да се спре износът на О2 и да се направи баланс сред доставките за лечебните заведения и бизнеса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР